Presentatiewanden

CORE traditional
De traditional presentatiewand is uw beste optie als u kiest voor goede kwaliteit tegen een lage prijs. Het systeem heeft een lichtgewicht aluminiumframe, dat in één beweging is uit te klappen. Zo ontstaat een wandstructuur van 2,4 m hoog, waaraan naadloos visuals gemonteerd kunnenworden.

CORE extra
Zoekt u een wand met meer stabiliteit, om bijvoorbeeld een boeken of litaratuurpresentatie te kunnen maken? Dan is de extra presentatiewand iets voor u. Deze heeft een sterk alluminiumframe, dat in een beweging openklapttot een 2,4 m hoge wandstructuur. U kunt vervolgens naadloos visuals aan de wand bevestigen.

COREmini
Dit systeem biedt u veel mogelijkheden en "exibiliteit ! De mini presentatiewand is 20% kleiner dan een standaard frame, maar verkrijgbaarin veel verschillende soorten en maten. De miniwanden bestaan,net als de overige wanden,uit‘quads’ :vierkanten,die samen de breedte en de hoogte bepalen van de wand.

CORE smart
De smartpresentatiewanddoet zijnnaameer aan.Het is een slim en stevig systeem dat heel gemakkelijk in gebruik is. Het sterke aluminium frame vouwt uit een tot een wandstructuur van 2,2 m hoog. De Keuze is aan U! Voor de beste presentatie op beurs of evenement heeft u de keuze uit vier CORE presentatie wanden. Beoordeelt u zelf welk systeem het beste bij uw bedrijf en uw doel past : de traditional, extra, mini of smart, wand. Waar u ook voor kiest , uw boodschap zal duidelijk overkomen.

Premier
Premier is al vele jaren een vooraanstaand merk in de wereld vanpop-uppresentatiewanden. Tevens is het één van de koplopers op het gebied van nieuwe ontwikkelingen.De presentatiewanden van Premier zijn bij uitstek geschikt voor bedrijfspresentaties, beurzen en seminars. U heeft al een Premier presentatiewand, maar u wilt een formaat groter of kleiner? Ook dit is mogelijk,want wij hebben alle onderdelen in huis om uw systeem aan te passen.

Deze kwalitatief goede concurrerende presentatiewand met een standaard hoogte van 237 cm, (opaanvraag ook leverbaar als Mini van 200 cm hoog) is doorrechtstreekse import zeer vriendelijk geprijsd.

Door zijn verscheidenheid aan modellen (traditional-curved (T-C),- Extra straight(E-S) en ExtraCurved(E-C) is er niet alleen een standaardpresentatiewand, maar ook een complete beursstand zelf mee te bouwen.

De premier wordt hier compleet in een transportkoker met tassen en verlichting aangeboden, maar is uiteraard ook in losse onderdelen te bestellen.

Informatie PDF:
CORE presentatie wanden
CORE roll-up systemen
PREMIER presentatie wanden

Vragen? stel ze gerust

  1. Ongeldige invoer
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. Antispam(*)
    Antispam Ongeldige invoer
u-mag-gezien-worden icon-address CM Reclame
Schepenenstraat 2
5502 EJ Veldhoven 

icon-phone

icon-email

06 - 30412735
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© Copyright 2024 | CMRECLAME.NL